Nuffnang Ads

Saturday, 12 October 2013

Macam mana nak kurus?Saya ada #tips

Assalamualaikum.

Memandangkan aku cuti 4 hari,jadinya ada lah kot masa sikit nak update. Tapi susah sikit nak curi masa tu because my SMA is near kateko ! Okay macam mana nak kurus ek? Aku nak sangat kurus tapi aku selalu amalkan prinsip :


I DON'T WANT TO BE FAT , BUT I JUST REALLY LOVE TO EAT 

korang nak kurus sangat kan? meh I bagi tips yang korang mesti tabik gila dengan gua

- Korang tak payah lah nak diet-diet sangat sampai tak makan nasi, korang makan lah sehari 5 kali ke,berpinggan pinggan ke. go ahead. Tapi buat lah keja ghumah : Menyapu ke,sidai baju ke,Basuh Pinggan ke.

- Tak payah pening2 . Nanti korang masuk U aku sure gerenti kurus. Kau macam tak tahu tangga kat Universiti tu dah mengalahkan Batu Cave.

- Sudilah lakukan tips yang aku sarankan, memandangkan aku pun amalkan prinsip diatas wahbhabababa 

2 comments:

zulhilmi tempoyak said...

yang dah habes u ni camna.. ;p

Atikah Isa said...

senam dlm rumah pun boleh :D