Nuffnang Ads

Saturday, 8 February 2014

Get Well Soon Debab

Bismillah ...

Minggu lepas, hanya 1 per setengah hari je aku bersekolah.
Hari isnin.cikgu addmath tegur "mata aku merah and berair". Ingat cikgu tak perasan.
Seriously,demam kali ni memang teruk.
Bukan diserang demam saja. Plus with selesema and headache. Ya Allah! Ease everything.
Harap minggu depan dapat masuk sekolah.
Sebenarnya, kalau ditanya disoal di-question? erk... buruk beno ayat .
"Best kalau pergi sekolah?..


Nak jumpa kawan-kawan .....!!!!!!!

Aku hanya boleh bagi dua sebab. Ada seronok dan tak =D
Yang tak best sebab "Tinggal PDP".. Worse! Yang best sebab duk rumah tido tido (no! tak best tahu tak.sekolah lagi best)
I bet you... mencari ilmu itu lebih seronok daripada duduk tak buat apa-apa.

But till now, selesama still ada.. kurang sikit lah.
Tapi kalau bangun tidur, memang dah macam apa. Cepat! Cepat! cari sapu tangan . Hahaha =D



3 comments:

sYiRa LoKMaN said...

comel2 semuanyaaa

Anonymous said...

Get well soon ya !

Atikah Isa said...

Syira lokman : hihi syira comel lagi :)
anonymous : Thank you there! :)