Nuffnang Ads

Friday, 31 January 2014

Sambutan Maulidur Rasul

Bismillahirahmanirahim...
 Assalamualaikum wbt . Salam Jumuah uolss. Sempena Maulidur Rasul yang baru berlalu ini saya ingin berkongsi sebuah cerita. ecewahhh.

Disebabkan tahun ni tahun last sebagai pelajar sekolah menengah , kami pun excited bah kalau masuk pertandingan yang diadakan. So, dipeluang ini kitorang pun nak lah juga masuk pertandingan, at the same time boleh lah jadikan kenangan kan?

Memang banyak lah pertandingan yang diadakan antaranya, buat kain tentang,kuiz ... and bla bla. Nak kata nya hampir 100 kuiz juga terjual, tapi ada yang tiada rezeki.ada yang tak menang. Tak mengapalah lain tahun boleh cuba lagi,mungkin ustazah akan baut pertandingan yang lagi best.. so ......

Serious lah memang susah nak cari pemenang sebab slogan semua mantop mantop belako! Yang paling challenge nya bukan ustazah yang uruskan, tapi farihin.... as penolong naqibah. apa pun good job, dia dah buat yang paling terbaik. I give her highest mark!

sepatutnya kain rentang tu kena hantar rabu.. tapi disebabkan... well well . form5 kan agak sibuk sikit. Jadi kitorang ni diberi peluang untuk hantar hari isnin ni. Hahahaha terasa bangga sikit kan.


Pasa mulanya, memang excited sangat nak buat kain rentang ni.. search google tengok orang itu ini buat macam mana. Dah pertengahan tu... kami semua rasa macam nak "angkat bendera".. atau di panggil fed up lah.. iyelah cuba bayangkan dari pukul 9a.m ..... around 4p.m macam tu baru siap. Tapi akhir sekali alhamdulillah.. siap juga,dengan kerjasama bersama.

"Bersatu Teguh".. siapa tengok be careful with my heart? inikan trademark diorang =D
P/s: maaf kan saya kawan-kawan jika anda semua marah disebabkan saya letak gambar ni..Apa boleh buat,gambar ni je yang boleh menggambarkan kita semua sedang berusaha nak siapkan banner.
#Postby Farihin&atikahisa2 comments:

Anonymous said...

Lawa banner..

Atikah Isa said...

oh well. hahahahahha