Nuffnang Ads

Wednesday, 13 November 2013

Tak Sabar tapi mengharapkan keputusan yang membahagiakan

Assalamualaikum .

2 paper lagi akan diterbangkan . semoga soalan nye mudah-mudah belaka dan dipermudahkan.
Ameen Inshaallah .

" Selagi kita berusaha Allah akan bantu -ustzah Azimah- "

Rasa masa cepat sangat berlalu.
Aku pun tak sangka aku dah pun duduki Sijil Menengah Agama dengan usia yang masih muda ini.
lawak latu kan , SMA memang untuk 16 tahun punya okay .
Tak percaya juga aku akan duduki SPM tahun depan, kalau ada rezeki.

Adik aku pun cakap , tak sangka nye kau dah besar. Dah lah tak matang . Ish2 tak dapat bayangkan kalau ko dah besar, dah masuk U, dah pandai drive and kahwin macam mana .
Alahaaaiii sabar saja laaa .
Aku rasa aku ni dah cukup matang ! erk .

IMAGE HAS BEEN REMOVED! SORRY!


" Ya Allah . Lembutkanlah hati penanda kertas yang akan menanda kertas peperiksaan ku. Aku reda dengan segala ketentuan Mu, sungguh Engkau lebih mengatahui "

2 comments:

Normi Nieza said...

all the best..:)

Atikah Isa said...

Thank you for support :-)