Nuffnang Ads

Sunday, 14 July 2013

| sahur | Imsak |

Assalamualaikum

Buat kali pertamanya diri ni digagahkan supaya tak tisur after sahur.
Alhamdulillah I DID IT ! syukur Ya Allah.

Sekarang kat tempat aku,i mean kat masjid sedang kedengaran orang mengaji menggunakan keset.
I love this situation,before this takde pun ngaji2 ni.Since 2 years ago baru start pasang.
MUMTAZ ! antara benefit dia

1-  Boleh buat persiapan awal sebelum nak pergi sekolah
2- Haaa biar orang yang tidur tu terkejut awal,prepare nak solat subuh
3- Pahala dapat [ tambahan ini bulan yang penuh barakah ] sekali kita buat kebaikan,berganda pahala kita         dapat Insyaallah :)

Kenapa entry kali ini | sahur | Imsak | ?
Sebab, lepas sahur kan akan datang Imsak.tak gitu.

Lepas ni kena siap siap nak pergi sekolah,lepas tu ada perhimpunan rasmi [ nice ]

Doakan kecemerlangan kami :)
PUBLISH ....
SORRY! IMAGE HAS BEEN REMOVED

2 comments:

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

selamat maju jaya

mamamyja said...

ehehehhe... done follow u dik, actually boleh x letak blog mamamyja dekat dalam list "i read them"??