Nuffnang Ads

Thursday, 18 July 2013

Nadia Syamila | inspire |

               
Assalamualaikum.

Hari ini hari jumaat,Penghulu segala hari.
Dan syukur kerana masih diberi peluang untuk terus berjuang di muka bumi ini :)



 " I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all.
   Now he is engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft " - Bill Gates-


Ya tika percaya,kegagalan itu satu permulaan bagi kita untuk bangkit dan terus maju.
Kegagalan dalam UPSR , PMR , SMA , SPM . itu tak bermakna kita stupid. No !
Tapi itu adalah satu permulaan bagi kita untuk belajar dari kesilapan,dan perkara itu lah yang membangkitkan semangat.
Biar orang kata kita  itu ini, apa kesah kan.Kita tak menyusahkan orang ,its enough.
Take a heed from what they say and ready to ROCK ( our behaviour to better ) !!!

Tingal lagi berbaki berapa bulan tika akan menduduki SMA !
Bukan exam kecik,tapiii besar kedabak anak gajah. Lepas tengok video ni rasa SHEMANGAD tu bangkit menggunung gunung.
kak nadia Syamila, I hope suatu hari kita dapat berjumpa dan dan be my friend soon :)

Sooooooo ! let's get started

                            

Touched :') tsskkk tssskkk 

3 comments:

muhamad Nazri said...

salam kenal ..SMA tu exam apa?

Atikah Isa said...

SMA tu sijil menengah agama, sama je mcm exam besar lain tapi ni subjek like hadith , feqah , tauhid etc. :)

Emas Putih said...

Html post tu , buka new post, tengok kat atas sebelah kiri, ada COMPOSE dan HTML kan? Tekan HTML , paste coding entry yang kak suh copy tu, then paste kat HTML tadi. Lepas tu tekan COMPOSE balik. Siap..