Nuffnang Ads

Friday, 7 June 2013

Project 2013

Memang kehidupan ini sentiasa diulit masalah.Kadangkala satu masalah tak selesai another problem datang tanpa dijemput.Inilah namanya kehidupan.Tetapi ingat,selagi hati kita tetep dengan Allah segala masalah kita dapat hadapi dengan cool.

Ustazah tika pernah tanya waktu tika masuk bilik disiplin *Haiisshh aku bukan kena panggil dengan cikgu disiplin ok,ada hal lain biasalah busy busy*
 Ustazah tanya :"kenapa muka tension ja" 
 I was replied :" stress la cikgu buat Prinsip Akaun". 
And do you want to know what's the answer from my ustazah : "
" kalau kita lakukan segalanya kerana Allah,tak kan stress punya "

Hari tu kami buat the very first project for this year [2013]

 Forever untill jannah,Inshaallah

          My muka sentiasa menye-poilkan keadaan

Diorang kena tipu dengan ATIKAH ! nak cerita panjang sangat jadi nya ..

My classmates


                           Aku spoil kan keadaan for a second time
 Actually umur2 kitorang ni tak digalakkan masuk Zon Kreatif,tapi buat muka tak malu.Nak tahu apa terjadi seterusnya ?
 Orang arab datang Malaysia xD
 Doakan kawan tika 'farihin' untuk wakil sekolah,Nilam nanti ! semoga berjaya
Kami harap segala usaha kami berhasil

 Gambar terbaik [lah sangat] sebelum kena warning dengan penjaga Zon Kreatif. ' Dia kata: kalau umur kamu ni sepatutnya ditingkat 2,3,4 " sentap.Tapi drama di zon kreatif memang lawak


Tingkatan 4 " rock your assignment for Traikh islam ok "

3 comments:

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

Terima kasih
http://hijab-valley.blogspot.com

Busyra Bt Takiyudin said...

comel2 smuanya. hehe

Atikah Isa said...

terima kasih busyra :)
saya akan berkunjung ke blog hijab valley,Inshaallah. :)