Nuffnang Ads

Thursday, 13 June 2013

Family Day

Alhamdulillah,tika baru je pulang dari sekolah.Disebabkan hari ini adalah hari jumaat (penghulu segala hari),hari yang penuh barakah.jadi balik awal .Yeaayy !!

Dekat sekolah tadi ada ceramah about IsrakMikraj.Very interesting you know.
lagi dia tunjuk video yang menggambarkan IsrakMikraj tu macam mana.

Usually,the background sound for islamic video ni guna rentak yang akan membuatkan kita 'dup dap dup dap'.I mean bila tengok tu rasa gemuruh,rasa takut,rasa penyesalan pun ada juga.if you don't believe it,check it out ASAP.

Waktu tengok video yang dipasang tu memang seriously aku khusu' sangat.Benar benar best !

*sudah melencong agak jauh nampaknya*

Dah lama sebenarnya nak update pasal family day yang mana my sisters and I was decided to make it in moderate situation.
Yang ada cuma kek dan sikit makanan.Ala agar-agar milo,kue teow.
And I was like 'Wow',I'm not expected the last minute plan can be a very GEMPAK event.Event?
Syukur !


         Banana chocolate = Siapa perut nya yang tak tahan tolong tahan kan.hahahaha.You get what I mean?

Apa yang tertulis atas kek tu ?

'' Happy family Day '' . Sebelum ni memang tak pernah buat,firstime !
Semoga keluarga kita sentiasa dalam kebahagiaan dan rahmat Allah s.w.t.
Peace !

Remember ! setiap ahli keluarga mempunyai peranan masing-masing.
jalankan tanggungjawab dengan ikhlas.Semoga amalan kita semua tidak sia-sia,Inshaallah.

2 comments:

hafiz hafizol said...

seronok la berfamily day... family sy x pernah buat. mgkin dalam masa terdekat nie akan buat jugak family day nie. hehe

Atikah Isa said...

Inshaallah klu ada peluang. semoga dipermudahkan :)