Nuffnang Ads

Saturday, 2 March 2013

The random things i do

          Masa ni i yang kena capture
Yang aku ni 'Senget tak,centre tak?' kat depan kitorang ada lagi 2 budak,dorang jadi wak arah nye *maksudnya dorang lah yang cakap tengah sikit,tepi sikit.Faham? tak yah faham lah Memang begitu lah,ingin mendapat gambar yang cantik mestilah tak mao ada senget-2,goyang-2 and all Amat teliti orangnya,sampaikan balut meja senget sikit pun i buka balik tau. *Brutal aku

  
Sabtu semalam memang penat,lepas ceriakan kelas kitorang kena turun padang untuk latihan BOJA(bola jaring). " bola jaring tu panjang sangat word-nya,bazir air liuq. " Boja. kan pendek,ringkas,dan susah difahami lol.

At least usaha kitorang berbaloi, bukti bukti!

                                      sapa cakap tak lawa,kita jumpa kat Sugai Indus.HahaxD 


                                                       Tada! ORIGAMI.kau ada?ada?
 " muka " haih toksah cakap, aku merangkap DG,yang sebelah my auntie, inas merangkap WD.haha. antie.jahat punya kawan,hey guys tak kan lah auntie.muka comel tu~

                   Syukron for reading!

2 comments:

NURUL SHAHIRAH said...

kak DG ke GD ,
sebab adek x tau Dg tu ape , Yg adek tau GD .

Shikin Isa said...

X de perubahan pon kelas 2..Same je.. :P