Nuffnang Ads

Friday, 8 February 2013

A thousand years

Hey-yo.Assalamualaikum wbt

So i got the chance to update my blog yeaaaayyyyy

Today i wish to intoduce to everyone my best freinds,buDDDyz
Gendot,Mary,Ika,Syam,Nab,Nas,In,Qunnieee,Kerina,Hanis,Nana,Pah,Ayun
They'r a very nice person 

In our daily life, we can't escape from facing the many twists and tribulations life has to offer.We often hear the saying , " Life is a test ". Very true,sama juga macam kami.setiap hari diberi dugaan lagi2 masa merentas desa dulu.Semua semangat nak lari.Nak tahu,kitorang terjumpa kupon Domino's Pizza and .....


                                                  Tadaaa~ kami beli ini guna kupon tu

Walaupun ramai antara buDDDyz dah pindah sekolah, tapi PERSAHABATAN KAMI TAK KAN TERPISAH WALAU SESUKAR MANA COBAAN MELANDA


Happy together.call me maybe? errkkk


Bella and Syam,Happy Bornday to both of you Yeaaayyy


Mana tika? time ni haku la tukang tangkap2 ni

Ko dah kenapa jah ?
sekawan gila-gila muka lebih kurang sama tak sedarah tapi bersaudara,
kami tetap bersama.

Biar cobaan melanda,pusing dunia berjanji setia,
Susah senang kami menang.

Takkan tepisah.

Ibarat Bukit Cerakah dengan traffic jam; burung biru dengan muka buku tetap rapat.
Kami hebat

Macam rumah dengan tiang tegak takkan goyah takkan terpisah; Kami
buDDDyz; bersama-selamanya.

Kami riuh; kami gempakz; ngam ngam macam segiempat tepat suara berbeza pilihan kadang sama
fahami jiwa tanpa suara.

Kami sembang; gaduh tarik tudung kami muda sekali je; bersama mencipta 
menggegar dunia dengan kejayaan bersama.

Kami bebas; merantau merata-rata merayau rayau mencari jati diri; besama selamanya 
Kami buDDDyz

Takkan terpisahhhhh ......


Kami lukis masa ceramah kat sekolah,sebaik pengawas tak nampak.Kalau tak...Hokaloh


Bukan sukar untuk mencari seribu sahabat, Namun bukan senang untuk mencari sahabat sejati

Akhirulkalam.Assalamualaikum :)

3 comments:

Shikin Isa said...

seronoknye dgn kawan2..makan pizza..nak jugak..

Shikin Isa said...

nak jugak makan pizza..

cynta ieda said...

sedApnya pizza..:)