Nuffnang Ads

Saturday, 19 July 2014

Iftar jamaie 2014 -Farihin's house

Assalamualaikum..

Sempena Ramadan 2014 ni, ketika umur pun dah cecah 17 tahun. Waktu ini lah nak kumpul banyak memori yang akan sentiasa tersimpan dalam minda.
Next year is 2015. Tahun pun makin meningkat.. umur pun makin bertambah.. Dan mungkin tanggungjawab pun makin banyak.. Betul tak?
Borang STAM pun dah keluar. masing-masing dok pikiaq nak amek taknak nak amek taknak.
"Kita ambil jelah dulu.. isi je dulu.." ayat ni paling paling common la kawan2 termasuk saya akan cakap!
Maknanya... Lepas ni masing2 bawa haluan masing2 lah kan.
Tapi .. kenangan takkan dilupaka. InshaAllah :-)

So .. semalam merangkap 19/7/2014 bersamaan hari sabtu, kami ada buat ifthor di rumah farihin.
Memang banyak sangat makanan. Masa tu nak kata... Melahap kau bukan berbuka dah.
Tak nak banyak cakaplah kan. Korang bukan suka pun baca-baca panjang lebar.

 Raya pun belum ...




Baca doa dulu sebelum buka puasa ... Baru berkat.





Kepada rakan2 girl yang tak hadir... Lain kali kalau ada rezeki kita buat ye :-)

5 comments:

Normi Nieza said...

meriahnya..:)

Eera Shahira said...

To kak Normi: Alhamdulillah dapat juga merasa ifthor bersama rakan2 :) hehe

Anonymous said...

meriah sgt kot.. cdihnye xdpt join. xpela insyaAllah next time kite iftar sesame lgi tau. im so jeles tau.. untg korg sume...
#aniszaki

Anonymous said...

BESTNYA

Atikah Isa said...

anis zaki : free-free tu kita buat lagi eh. kita gathering sesama
anonymous :Bessst lah dapat jumpa kawan kawan kan :)